Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 14:37

Ανακοίνωση Γ. Ν. Πρέβεζας

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας  καλωσορίζει:

  • τον νέο Επικουρικό ιατρό ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής, κ. Μπατσούλη Αθανάσιο που θα στελεχώσει το Ακτινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου μας.
  • τον νέο Ιατρό ειδικότητας Αναισθησιολογίας που διορίζεται σε μόνιμη οργανική θέση. Ο κ. Αγγελάκης Εμμανουήλ  που πρόσφερε υπηρεσία ως επικουρικό Προσωπικό στο Νοσοκομείο μας με λήξη θητείας  τον Σεπτέμβριο του 2017 διορίζεται σε μόνιμη θέση Ιατρού Αναισθησιολογίας σε βαθμό Επιμελητή Β΄ και εφεξής θα αποτελεί μέρος του μόνιμου ιατρικού προσωπικού του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου μας.
  • τους δύο (2) νέους ιατρούς ειδικότητας Παθολογοανατομίας και Νευρολογίας που αναλαμβάνουν άμεσα Υπηρεσία σε μόνιμες οργανικές θέσεις και θα συμβάλλουν στην βέλτιστη λειτουργία του Νοσοκομείου μας.

Ο κ. Καραλής Σπυρίδων διορίζεται σε μόνιμη οργανική θέση Ιατρού Παθολογοανατομίας σε βαθμό Επιμελητή Β΄.

Η κ. Κασκάνη  Κωνσταντία  διορίζεται σε μόνιμη οργανική θέση Ιατρού Νευρολογίας σε βαθμό Επιμελητή Β΄.

Συγχρόνως ανακοινώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η κρίση για την πρόσληψη ενός μόνιμου ιατρού ειδικότητας Χειρουργικής ,Επιμελητή Β΄.

Επίσης ανακοινώνει ότι έληξε η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την προκήρυξη μόνιμης οργανικής θέσης κλάδου Ιατρών ΕΣΥ Ειδικότητας Παιδιατρικής Επιμελητή Β΄ και αναμένεται άμεσα η ολοκλήρωση της διαδικασίας διορισμού.

Η προσπάθεια μας σε ότι αφορά τη στελέχωση του Νοσοκομείου με μόνιμες οργανικές θέσεις συνεχίζεται με αμείωτη ένταση έως ότου καλυφθούν όλες οι ανάγκες του.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ