Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                        

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ                                                                                     Πρέβεζα :13/02/2017

6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ                                          

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-                                                          Αρ. Πρωτ.1202

ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                                        

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ                     

Tμήμα……..ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Tηλ. ……….: 2682361314

Fax ………..: 26820 24837

Tαχ. Δ/νση ..: Σελεύκειας 2                       

                        481 00, Πρέβεζα

            

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής και κατάθεσης τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την επισκευή βλάβης και έλεγχου καλής λειτουργίας αναπνευστήρα τύπου NEWPORT E 360 του οίκου COVIDIEN συμπεριλαμβανομένων και των ανταλλακτικών (MAIN BOARD, SERVO VALVE, ANALOG BRO FSK ROHS).

ΣΧΕΤ.Η αριθ. Πρωτ. ΔΣ876/1-02-2017 απόφαση Διοικητή για την έγκριση επισκευής βλάβης και καλής λειτουργίας αναπνευστήρα.

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τεχνική και οικονομική προσφορά με FAX έως 17/02/2017 ημέρα Παρασκευή 11πμ, λόγω του κατεπείγοντος για την επισκευή βλάβης και καλής λειτουργίας του αναπνευστήρα τύπου NEWPORT E 360 του οίκου COVIDIEN συμπεριλαμβανομένων και των ανταλακτικών (MAIN BOARD, SERVO VALVE, ANALOG BRO FSK ROHS) για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου, συνολικού προϋπολογισμού 5.250,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (ΚΑΕ 0887) . Οι τιμές για τα προσφερόμενα είδη θα είναι κατώτερες ή ίσες του Παρατηρητηρίου Τιμών που τηρείται από την Επιτροπή Προμηθειών (www.epromy.gr) (όπου υπάρχουν) και θα αναγράφεται και ο αντίστοιχος κωδικός. Η προσφορά να συνοδεύεται από στοιχεία προηγούμενης αντίστοιχης πώλησης, ώστε να υπάρχουν συγκριτικά στοιχεία τιμολόγησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩΘΙ ΠΙΝΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ.

Α/Α ΕΙΔΟΣ

ΜΟΝΑΔΑ ΜΕ

ΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ
1

Επισκευή αναπνευστήρα τύπου

NEWPORT E 360 Του οίκου conidian συμπεριλαμβανομένων και των ανταλλακτικών.

τεμ 1

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • Αναπνευστήρας τύπου NEWPORT E 360 του οίκου COVIDIEN συμπεριλαμβανομένων και των ανταλλακτικών (MAIN BOARD, SERVO VALVE, ANALOG BRO FSK ROHS).

    Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Υ

ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ