Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 05:25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Απόφαση Δ.Σ. Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας.

Πρέβεζα 22/8/2017

Απόφαση Δ.Σ. Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας.

          Το Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας μετά την ανακοίνωση της μουσικής εκδήλωσης «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ» των Πρεβεζάνων μουσικών αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω δελτίο τύπου:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Τα Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας μετά την ανακοίνωση της μουσικής εκδήλωσης «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ» των Πρεβεζάνων μουσικών διευκρινίζει τα κάτωθι:

1. Η πρωτοβουλία της εκδήλωσης ανήκει αποκλειστικά στους μουσικούς. Το ΔΣ του νοσοκομείου δεν θα μπορούσε, άμεσα ή έμμεσα, να ζητήσει την διοργάνωση οιασδήποτε εκδήλωσης με εισιτήριο για την οικονομική ενίσχυση της νοσηλευτικής μονάδας.

2. Θεωρούμε ότι η κάλυψη των αναγκών μιας δημόσιας δομής υγείας πρέπει να γίνεται από την κρατική χρηματοδότηση και μόνο από αυτή. Υποχρέωση εξάλλου κάθε ευνομούμενης πολιτείας είναι η παροχή ποιοτικής υγειονομικής περίθαλψης στους πολίτες της.

3. Τόσο η πραγματικότητα με την οποία έρχονται σε επαφή οι ασθενείς όσο και οι αριθμοί, δείχνουν ότι το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας ανακάμπτει σταδιακά από το τέλμα που βρισκόταν τα προηγούμενα χρόνια, με αύξηση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού κατά 20%, και την εξυπηρέτηση ασθενών και νοσηλευόμενων κατά 15%, την επαναλειτουργία τμημάτων, όπως της ορθοπεδικής κλινικής και τον ομαλό εφοδιασμό του σε υλικά και φάρμακα.

4. Θεωρούμε ότι το νοσοκομείο σε κάθε περίπτωση οφείλει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών, αλλά και να εισπράττει την στήριξη και την αλληλεγγύη της κοινωνίας, των φορέων της και των συλλογικοτήτων.

 

Το Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας

 

Διαβάστηκε 2064 φορές