Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

  • Η Μαιευτική Γυναικολογική κλινική ανήκει στον χειρουργικό τομέα.

    • Αποτελείται από τέσσερα τμήματα:
    • την Αίθουσα τοκετών,
    • την Μαιευτική Γυναικολογική κλινική
    • το Μαιευτικό Γυναικολογικό ιατρείο και το
    • ιατρείο Συμβουλευτικής της εγκυμοσύνης και Ανώδυνου Τοκετού.

    Πρώτιστο έργο της είναι η παρακολούθηση κυήσεων, η τέλεση NST (ακόμη και σε εγκύους που δεν παρακολουθούνται στην κλινική του νοσοκομείου) , η τέλεση των φυσιολογικών τοκετών και των καισαρικών τομών, η τέλεση μαιευτικών και γυναικολογικών επεμβάσεων (όπως κολπορραφίες, κωνοειδή εκτομή τραχήλου, αφαίρεση πολυπόδων κλπ), η τοποθέτηση σπιράλ, καθώς και η παρακολούθηση των νεογνών και η νοσηλεία αυτών όταν χρειάζεται.

    Στα εξωτερικά ιατρεία της Μαιευτικής Γυναικολογικής κλινικής γίνεται η παρακολούθηση των εγκύων, η λήψη των τεστ-ΠΑΠ, οι μαιευτικοί και γυναικολογικοί υπέρηχοι με σύγχρονο μηχάνημα υπερήχων καθώς και η εξέταση των γυναικολογικών περιστατικών.

    Η Μαιευτική κλινική έχει υπό την ευθύνη της την παρακολούθηση εγκύων προσφύγων και την τέλεση των τοκετών αυτών.

    Η Μαιευτική Γυναικολογική κλινική με τη συνεργασία του Παιδιατρικού τμήματος και μετά από επιτυχή εξωτερική αξιολόγηση (από τριμελή επιτροπή του Υπουργείου Υγείας), κατάφερε να πιστοποιηθεί και να χαρακτηριστεί το νοσοκομείο ως “Νοσοκομείο Φιλικό προς τα Βρέφη”. Είναι ένα από τα τρία νοσοκομεία πανελλαδικά και το μοναδικό επαρχιακό που κατέχει αυτό τον τίτλο. Επίσης το προσωπικό της Μαιευτικής Γυναικολογικής κλινικής διοργανώνει ημερίδες που αναφέρονται στο θηλασμό και έχει εκπονήσει μελέτη η οποία αναφέρεται στα θέματα: "ο τοκετός, ο θηλασμός, ο θηλασμός σε σχέση με την αειφόρο ανάπτυξη και ο ρόλος του πατέρα στο θηλασμό” γραμμένη με την γραφή Braille, απευθυνόμενη σε έγκυες, επίτοκες και θηλάζουσες γυναίκες με προβλήματα όρασης.

    Το 2019 εκπονήθηκε ερευνητική εργασία με θέμα “Σεξουαλική Αγωγή και Υγεία των εφήβων της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας”, η οποία παρουσιάστηκε στην 1η Νοσηλευτική ημερίδα του Νοσοκομείου Πρέβεζας.

    Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της μαιευτικής κλινικής, με τη χρήση διαφανειών, παραδίδονται μαθήματα συμβουλευτικής σχετικά με την εγκυμοσύνη και τη διατροφή της εγκύου, ανώδυνου τοκετού (ανατομία, στάσεις τοκετού, αναπνοές σε όλες τις φάσεις τοκετού σύμφωνα με την μέθοδο Lamaze και Leboyer, ασκήσεις περινέου), μαθήματα θηλασμού, λοχείας και περιποίησης βρέφους.

  • ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΤΑΣ
    ΕΠ. Α' :  
    ΕΠ. Β' :  ΝΤΑΒΕΛΑ ΗΡΩΝΤΙΑΝΤΑ 
     ΕΠ. Β'  ΕΠΙΚ.:  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΛΑΧΙΩΤΗ

    ΕΙΔΕΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ:

     

    ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ:

     
    ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ: ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΠΡΟΥ
  • ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΑΤΡΩΝ: +30 2682 3 61216
    ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ: +30 2682 3 61282

    E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                        

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ                                                                                    Πρέβεζα : 20-06-2017

6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ                                          

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-                                                              Αρ. Πρωτ. 5370

ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                                        

 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ                     

        

Tμήμα……..:  Βιοϊατρικής Τεχνολογίας

Πληροφορίες: Ναστούλης Ε.

Tηλ. ……….:    2682361314/316

Fax ………..:    26820 24837

Tαχ. Δ/νση ..: Σελεύκειας 2 481 00, Πρέβεζα
             

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών για κατάθεση τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την προμήθεια-ανταλλακτικών-επισκευή ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Γ.Ν.Πρέβεζας.

ΣΧΕΤ.

  1. Η αριθ.Πρωτ.4997/08-06-2017 (ΑΔΑ 7ΧΠΛ469079-8ΙΧ) απόφαση Διοικητή για την έγκριση προμήθειας ανταλλακτικών-επισκευής ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του νοσοκομείου με συλλογή προσφορών και κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή.
  2. Το υπ΄αριθμ. 5044/9-6-2017 Πρωτογενές αίτημα.

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τεχνική και οικονομική προσφορά με FAX έως 23/06/2017 ημέρα Παρασκευή 12πμ, για την προμήθεια μίας (1) κασέτας ψηφιοποιητή KODAK Elite cr (διάσταση 35x43) για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου συνολικού προϋπολογισμού 1.550,00€ (ΚΑΕ 1439) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ .

Οι τιμές για τα προσφερόμενα είδη θα είναι κατώτερες ή ίσες του Παρατηρητηρίου Τιμών που τηρείται από την Επιτροπή Προμηθειών (www.epromy.gr) (όπου υπάρχουν) και θα αναγράφεται και ο αντίστοιχος κωδικός.

Τα ανταλλακτικά θα έχουν σήμανση C.E και οι εταιρείες που θα συμμετέχουν θα είναι πιστοποιημένες (να κατατεθεί η πιστοποίηση) για διακίνηση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, και παροχής υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης.

 

                                                                                                                            

                                                                                         Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Υ

                                                                                          ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ        

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ                                                                   Πρέβεζα 20/6/2017
6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-                                             Αρ. Πρωτ.5335
ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


Tμήμα……..: Οικονομικό
Πληρ………: Μώκου Λ.
Tηλ. ……….: 2682361310
Fax ………..: 26820 24837
Tαχ. Δ/νση ..: Σελεύκειας 2
481 00, Πρέβεζα
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΘΕΜΑ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών για κατάθεση τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την προμήθεια 2 (ΔΥΟ) ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΡΕΒΑΤΙΩΝ ΜΕ ΘΗΚΗ.


Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τεχνική και οικονομική προσφορά με e-mail έως 26/6/2017 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 11πμ, λόγω του κατεπείγοντος για την προμήθεια του υλικού για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου συνολικού προϋπολογισμού 310,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Οι τιμές για τα προσφερόμενα είδη θα είναι κατώτερες ή ίσες του Παρατηρητηρίου Τιμών που τηρείται από την Επιτροπή Προμηθειών (www.epromy.gr) (όπου υπάρχουν) και θα αναγράφεται και ο αντίστοιχος κωδικός.
Το ζητούμενο υλικό πρέπει να είναι από από φυσικό Latex (καουτσούκ),ανατομικό, εύκαμπτο, αντιμυκητιασικό, αντιβακτηριδιακό και υποαλλεργικό.
Κατάλληλο για ασθενή βάρους τουλάχιστον 120Kg
Πυκνότητα: 85%
Μήκος:1,98cm, πλάτος: 0,88, Ύψος: 12cm
Το εξωτερικό ύφασμα να είναι αντιβακτηριδιακό
χρώματος εκρού.
Να φέρει σπάσιμο στο σημείο του ερεισίνωτου.
Η θήκη να είναι χρώματος εκρού, από ανθεκτικό αντιολισθητικό υλικό, υποαλλεργικό, αντιστατικό αδιάβροχο –αδιαπέραστο από όλα τα υγρά, βραδύκαυστο(Ευρωπαϊκή οδηγία), να φέρει αντιμικρoβιακή,
αντιμυκητιακή και αντιακαρική πιστοποίηση.Να ανοίγει με φερμουάρ σε σχήμα ‘Π’, να αφαιρείται και να πλένεται εύκολα στο πλυντήριο στους 90 0C. Να καθαρίζεται με διαλύματα απορρυπαντικού ή απολυμαντικού νοσοκομείου(ήπιας μορφής απολυμαντικά). Να κατατεθούν οδηγίες καθαρισμού και απολύμανσης.
Οι προμηθευτές Οι εταιρείες που θα συμμετέχουν στο Διαγωνισμό θα είναι πιστοποιημένες με
ISO 9001/2008 και ISO13485/03 (διακίνηση και τεχνική υποστήριξη ιατροτεχνολογικών προϊόντων) για τη λειτουργία τους. Το στρώμα να φέρει 10ετή εγγύηση καλής λειτουργίας και 5ετή εγγύηση το κάλυμμα (θήκη).Τα προσφερόμενα είδη θα πρέπει να έχουν πιστοποίηση CE.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩΘΙ ΠΙΝΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ.

Α/Α ΕΙΔΟΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ
1 Στρώμα με αδιάβροχη- αδιαπέραστη θήκη Μ 1,98cm X 0.88 cm X12 cm ΤΕΜ 2

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Υ
ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ