Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 14:48

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Γ Ν ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Τη δύσκολη αυτή περίοδο που δοκιμάζεται η αντοχή του ΕΣΥ, το Γενικό Νοσοκομείο  Πρέβεζας έχει την τύχη να έχει στο πλευρό του όλους τους φορείς της περιοχής.

Με αφορμή την σημερινή παραλαβή ικανού αριθμού Μέσων Ατομικής Προστασίας και ειδών αντισηψίας, από την Περιφέρεια Ηπείρου, η οποία μέχρι σήμερα έχει προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά της, τόσο μέσω εκτάκτων χρηματοδοτήσεων όσο και παροχής υλικών, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη για την συνεχή και αδιάκοπη υποστήριξή του στις προσπάθειές μας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Πρέβεζας τόσο για την παραχώρηση του οικίσκου προσωρινής φιλοξενίας υπόπτων περιστατικών, την απολύμανση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Νοσοκομείου αλλά και την γενικότερη εξαιρετικά αποδοτική συνεργασία.

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας εκφράζει επίσης δημοσίως τις ευχαριστίες της, προς την εταιρεία  ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. για την δωρεά προς το Νοσοκομείο μας Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού αλλά και Μέσων Ατομικής Προστασίας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε

1) Όλους όσους στηρίζουν την Αιμοδοσία του Γ. Ν. Πρέβεζας.

2) Όλους τους εθελοντές για την πολύτιμη προσφορά τους.

3) Όλους τους πολίτες που εκτός από την προσφορά τους ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτείας και παραμένουν σπίτι και με τον τρόπο αυτό διευκολύνουν το έργο μας.

4) Όλους τους εργαζομένους του Γ. Ν. Πρέβεζας, Ιατρικών-Νοσηλευτικών-Διοικητικών- Τεχνικών-Παραϊατρικών Υπηρεσιών, καθώς και τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες Καθαριότητας, Φύλαξης, Σίτισης που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στην αντιμετώπιση αυτής της ιστορικής πανδημίας.

Διαβάστηκε 1459 φορές