Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 14:10

Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών για κατάθεση τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την συντήρηση και επισκευή καυστήρων του Κ.Φ.Ι.Α.Π. ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ                                                      Πρέβεζα :02/04/2019
6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-                                 Αρ. Πρωτ.:3114
ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Tμήμα……..: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
Πληρ………: Περιστέρα Ελένη
Tηλ. ……….: 2682361308
Fax ………..: 26820 24837
Tαχ. Δ/νση: Σελεύκειας 2
481 00, Πρέβεζα
MAIL:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΘΕΜΑ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών για κατάθεση τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την συντήρηση και επισκευή καυστήρων του Κ.Φ.Ι.Α.Π. ΠΡΕΒΕΖΑΣ.


ΣΧΕΤ.: Το με αριθ. Πρωτ.3069/01-04-2019 Πρωτογενές Αίτημα για την συντήρηση & επισκευή καυστήρων του Κ.Φ.Ι.Α.Π. ΠΡΕΒΕΖΑΣ για την κάλυψη των άμεσων αναγκών του, με συλλογή προσφορών και κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή.


Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τεχνική και οικονομική προσφορά ΣΕ MAIL Η ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ έως 04/04/2019 ημέρα Πέμπτη & ώρα 12.00, συνολικού προϋπολογισμού 450,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (ΚΑΕ 0879.01) .
Οι τιμές για τα προσφερόμενα είδη θα είναι κατώτερες ή ίσες του Παρατηρητηρίου Τιμών που τηρείται από την Επιτροπή Προμηθειών (www.epromy.gr) (όπου υπάρχουν) και θα αναγράφεται και ο αντίστοιχος κωδικός.

Οι εργασίες οι οποίες πρέπει να πραγματοποιηθούν στους δύο καυστήρες (2) του Κέντρου Φυσικής & Ιατρικής Αποκατάστασης Πρέβεζας είναι:

1. Συντήρηση καυστήρων συμπεριλαμβανομένων όλων των μικροϋλικών που απαιτούνται (μπεκ, φίλτρα κλπ.). Τυχόν ανταλλακτικά που δεν περιλαμβάνονται στην προληπτική συντήρηση θα αναφερθούν στην τεχνική έκθεση του συντηρητή με την ολοκλήρωση των εργασιών.
2. Έλεγχος και καθαρισμός καμινάδων καυστήρων.
3. Έκδοση Φύλλου ελέγχου καύσης (2).
Τα ανωτέρω πρέπει να εκτελεστούν από αδειοδοτημένο για τις εργασίες τεχνικό ο οποίος να διαθέτει και τον απαιτούμενο εξοπλισμό για την έκδοση του Φύλλου ελέγχου καύσης.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Υ.
ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Διαβάστηκε 98 φορές