Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 14:15

Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών για κατάθεση τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την προμήθεια «ΝΑΤΡΑΣΒΕΣΤΟΥ».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ                                   Πρέβεζα :18/04/2019
6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-             Αρ. Πρωτ.3868
ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Tμήμα……..: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
Πληρ………: Ε.Περιστέρα
Tηλ. ……….: 2682361308
Fax ………..: 26820 24837
Tαχ. Δ/νση ..: Σελεύκειας 2
481 00, Πρέβεζα


ΘΕΜΑ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών για κατάθεση τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την προμήθεια «ΝΑΤΡΑΣΒΕΣΤΟΥ».
ΣΧΕΤ.: To με αριθ. Πρωτ. 3758/17-04-2019 πρωτογενές αίτημα προμήθειας ΝΑΤΡΑΣΒΕΣΤΟΥ για την κάλυψη των άμεσων αναγκών λειτουργίας του αναπνευστήρα του χειρουργείου του Γ. Ν. Πρέβεζας, με συλλογή προσφορών και κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή.
Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τεχνική και οικονομική προσφορά σε ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ έως 25/04/2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00πμ, για την προμήθεια του κάτωθι υλικού για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου συνολικού προϋπολογισμού 600,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Οι τιμές για τα προσφερόμενα είδη θα είναι κατώτερες ή ίσες του Παρατηρητηρίου Τιμών που τηρείται από την Επιτροπή Προμηθειών (www.epromy.gr) (όπου υπάρχουν).

Α/Α  ΕΙΔΟΣ  ΠΟΣΟΤΗΤΑ  ΑΞΙΑ ΠΡΟ ΦΠΑ  ΦΠΑ  ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ  ΠΑΡΑΤ/ΤΙΜΩΝ 
 1  ΝΑΤΡΑΣΒΕΣΤΟΣ  180 kgr        5.1.17/2,15

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΝΑΤΡΑΣΒΕΣΤΟΥ (SODA LINE)

SODA LINE
1)ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΦΑΙΡΙΔΙΩΝ ΜΕΓΕΘΟΥΣ 3-4mm ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΝΙΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΑΤΡΑΣΒΕΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑΤΡΑΣΒΕΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΙΣΤΡΟΥ.
2)ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΝΑΤΡΑΣΒΕΣΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ.
3) ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΑΤΡΑΣΒΕΣΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΠΤΗΤΙΚΩΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ(ΙΣΟΦΛΟΥΡΑΝΙΟ,ΣΕΒΟΦΛΟΥΡΑΝΙΟ,ΔΕΣΦΛΟΥΡΑΝΙΟ).Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ Α (COMPOUND A)ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΡΟΕΣ ΦΡΕΣΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ(LOW FLOW ANESTHESIA).
4)ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΕΤΣΙ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΑΤΡΑΣΒΕΣΤΟΥ.
5)ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ STANDARS USP(UNITED STATES PHATMACORIA),1Kg ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 120lt ΤΟΥ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ.
6)ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΥΔΡΟΞΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΡΙΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΙΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΕΙ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΥΛΙΚΟ.
7)ΝΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ 5Κgr.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Υ.
ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Διαβάστηκε 95 φορές