Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ                                 Πρέβεζα : 25/09/2018
6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-           Αρ. Πρωτ.8669
ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Tμήμα…... Οικονομικό
Πληροφορίες: Ιωάννου. Π
Tηλ… 2682361308
Fax …... 26820 24837
Tαχ. Δ/νση ..: Σελευκείας 2 48100, Πρέβεζα


ΘΕΜΑ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών για ΒΥΣΜΑΤΟΥΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΛΙΝΙΟ ΜΟΝΙΤΟΡ PHILIPS MP-60 της καρδιολογικής κλινικής του Γ.Ν. Πρέβεζας με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή.


ΣΧΕΤ.:Το υπ’αριθ. Πρωτ.8488/19-09-2018 αίτημα για ΒΥΣΜΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΛΙΝΙΟ ΜΟΝΙΤΟΡ PHILIPS MP-60 της καρδιολογικής κλινικής του Γ.Ν. Πρέβεζας.


Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τεχνική και οικονομική προσφορά σε ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ έως 03/10/2018 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ 12.00μ.μ για την ΒΥΣΜΑΤΟΥΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΑΣΘΕΝΟΥΣ (ECG,SPO2,NIBP,ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ, ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΠΙΕΣΗ)
ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΛΙΝΙΟ ΜΟΝΙΤΟΡ PHILIPS MP-60 της καρδιολογικής κλινικής του Γ.Ν. Πρέβεζας συνολικού προϋπολογισμού 3.300,00€ με το ΦΠΑ (ΚΑΕ-1439). Κριτήριο κατακύρωσης η χαμηλότερη τιμή.
Οι τιμές για τα προσφερόμενα είδη θα είναι κατώτερες ή ίσες του Παρατηρητηρίου Τιμών που τηρείται από την Επιτροπή Προμηθειών (www.epromy.gr) (όπου υπάρχουν) και θα αναγράφεται και ο αντίστοιχος κωδικός.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Υ
ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΡΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

bΘεατρική παράσταση του Ισπανού συγγραφέα Πάκο Μπεθέρα  σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη

Ένα έργο βαθιά κοινωνικό και πολύ ευαίσθητο, που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μετάφραση της Μαρίας Χατζηεμμανουήλ, για την οποία και τιμήθηκε με το Ευρωπαϊκό Βραβείο Eurodram του Maison d’ Europe et d’ Orient το 2017. Ο συγγραφέας, εμπνευσμένος από αληθινά περιστατικά, εξερευνά τις ευθύνες και τα αίτια του εκφοβισμού, εστιάζει στο θέμα της διαφορετικότητας και της αποδοχής του εαυτού μας και των γύρω μας.

Σκηνοθεσία: Σοφίας Καραγιάννη
Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ
Σκηνικά – κοστούμια: Κων/να Κρίγκου
Μουσική: Θοδωρής Οικονόμου
Επιμέλεια Κίνησης: Μαργαρίτα Τρίκκα
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος
Εικαστική επιμέλεια αφίσας : Βασίλης Σελιμάς
Videoanimation: Αλέξανδρος Τσόχας
Βοηθός σκηνοθέτη: Βάσια Μίχα
Ερμηνεύουν: Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και Ρηνιώ Κυριαζή

Η υπόθεση του έργου 
Η σχέση ενός ζευγαριού δοκιμάζεται όταν  ο δεκάχρονος γιος τους επιλέγει να πάει στο σχολείο κρατώντας  μια σάκα που έχει φιγούρες από την αγαπημένη του σειρά κινουμένων σχεδίων. Ο διευθυντής ζητάει απ τους γονείς να μην ξαναπάει το παιδί στο σχολείο με την συγκεκριμένη σάκα γιατί προκαλεί. Καθώς όμως, το αγόρι  αρνείται να την αφήσει, τα βίαια επεισόδεια εναντίον του κλιμακώνονται, και ο διευθυντής του απαγορεύει την είσοδο. Οι γονείς διαφωνούν μεταξύ τους ως προς τον χειρισμό της υπόθεσης. Μιλούν συνεχώς για το παιδί τους, αλλά ποτέ με το παιδί τους.


Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.