ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Πρέβεζα: 11/3/2020
Αρ.Πρωτ.:2411
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Τμήμα: Οικονομικό
Πληρ.: Μώκου Λ.
Τηλ.: 2682361308
Φαξ: 2682024837
Διεύθ.: Σελευκείας 2, 48100, Πρέβεζα
E-MAIL:
ΘΕΜΑ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών προμήθειας ΤΡΟΦΙΜΩΝ CPV 15000000-8, 03221200-8 .
Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε οικονομική και τεχνική προσφορά έως την ΔΕΥΤΕΡΑ 16/3/2020 έως τις 10 πμ, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο λόγω του κατεπείγοντος για τα κάτωθι είδη για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου συνολικού προϋπολογισμού 1.500,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τον KAE 1511.
Η προμήθεια θα πραγματοποιηθεί εφάπαξ.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
- Υπεύθυνη δήλωση για την απόδειξη μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού της παραγράφου 1 του άρθρου 73του ν. 4412/2016 εκ μέρους του οικονομικού φορέα σε περίπτωση φυσικού προσώπου, ή σε περίπτωση νομικού προσώπου την υποβολή αυτής εκ μέρους του νόμιμου εκπροσώπου.
Οι τιμές για τα προσφερόμενα είδη θα είναι ίσες ή κατώτερες της τελευταίας σύμβασης με το νοσοκομείο μας.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩΘΙ ΠΙΝΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ.
Α/Α |
ΕΙΔΟΣ |
ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ |
ΠΟΣΟΤΗΤΑ |
ΤΙΜΗ |
ΣΥΝ. ΑΞΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ |
ΣΥΝΤ. ΦΠΑ |
ΣΥΝ.ΑΞΙΑ ΦΠΑ |
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ |
3 |
ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΝΩΠΕΣ |
ΚΙΛΟ |
100 |
|||||
4 |
ΧΟΙΡΙΝΟ ΝΩΠΟ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ |
ΚΙΛΟ |
250 |
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΕΙΔΗ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ
Οι προμηθεύουσες μονάδες επεξεργασίας και τεμαχισμού κρεάτων - κοτόπουλων θα έχουν κωδικό αριθμό κτηνιατρικής έγκρισης (κωδικό αριθμό Ε.Ε.) και σύστημα HACCP στην παραγωγή, αποθήκευση, διακίνηση.
- Το κρέας θα παραδίδεται τεμαχισμένο σε μερίδες των 200 γρ κατά προσέγγιση.
- Το κρέας να προέρχεται από ζώο σφαγμένο σε σφαγεία που λειτουργούν νόμιμα, πριν 48 ώρες και μέχρι 6 ημέρες‚ και να έχει υποστεί κρεοσκοπικό έλεγχο και να φέρει τις προβλεπόμενες σφραγίδες του Κτηνιατρικού - Υγειονομικού ελέγχου.
- Τα κρέατα να προέρχονται από ζώα που βρίσκονται σε άριστη θρεπτική και φυσική κατάσταση.
- Το κρέας κατά τον χρόνο παράδοσης του στον φορέα, δεν πρέπει να παρουσιάζει θερμοκρασία ανώτερη των + 7 ο C οξύτητα (ΡΗ) μεγαλύτερη του 6,1 και μικρότερη του 5,6 και αλλοίωση του χρώματος της οσμής και της σύστασης.
- Ο προμηθευτής υποχρεούται να προμηθεύει κρέας, ποσότητα και ποιότητα σύμφωνα με την παραγγελία του φορέα. Να δηλώνει τις ποσότητες κρέατος κατά κατηγορία και ποιότητα, τόσο στο δελτίο αποστολής όσο και στο αντίστοιχο τιμολόγιο
Η μεταφορά του κρέατος προς τον φορέα, θα γίνεται υπό υγιεινές συνθήκες και με μεταφορικά μέσα, Εφοδιασμένα με σχετική άδεια της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας.
O ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Υ
ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ